Se fierbe un ou rascopt, se scoate galbenusul si se preseaza cu dosul lingurii sa se faca pasta si se amesteca cu doua galbenusuri crude. Se picura u
Se fierbe un ou rascopt, se scoate galbenusul si se preseaza cu dosul lingurii sa se faca pasta si se amesteca cu doua galbenusuri crude. Se picura uleiul, cate putin, se amesteca continuu si se adauga smantana. Ca sa fie mai picanta se poate adauga mustar in loc de smantana.
Se serveste cu conopida, carne, salata de legume.
Alte retete:
Zacusca
Pastrama de oaie
Ardei umpluti
Kokoretsi- este un preparat specific grecesc. Se gateste mai cu seama de Paste din maruntaie de miel. A fost o mare...
Kokoretsi - Drob de miel in stil grecescOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj