Marinata de iaurt pentru pui

Marinata de iaurt este excelenta pentru carnea de pui, dar si de miel, facand-o mai frageda, mai suculenta si mai apetisanta.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr iaurt
  • 1/2 ardei iute
  • fara seminte
  • patrunjel verde
  • coriandru
  • 3 linguri ulei
  • piper

Mod de preparare

Se amesteca iaurtul cu ardeiul iute, curatat de seminte si taiat marunt, patrunjelul si coriandrul tocate, uleiul si piperul, pana se obtine o pasta omogena.


Marinata se foloseste pentru carnea de pui, care poate fi preparata sub forma de frigarui pe gratar.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii