Mujdei rapid de usturoi

Mujdeiul de usturoi se pregateste foarte repede si este foarte delicios mai ales la preparatele din peste.

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 capatani de usturoi
  • un praf de sare
  • 1/2 ceasca apa sau
  • zeama de carne.

Mod de preparare

Pentru mujdeiul de usturoi se curata usturoiul si se striveste cu putina sare in piulita de lemn, pana se face ca o alifie. Se pune in sosiera si se toarna deasupra zeama de carne sau apa.


Mujdeiul de usturoi poate fi servit la peste, carne, sandvici, fiind foarte delicios.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...