Sos a la creme

Pentru sos a la creme lasam la topit 50 gr. de unt, adaugam o lingura de faina si amestecam bine. Adaugam un pahar de smantana, sare, piper, patrunjel si o ceapa fin taiata.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 gr. de unt
  • o lingura de faina
  • un pahar de smantana
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • o ceapa.

Mod de preparare

Pentru sos a la creme lasam la topit 50 gr. de unt, adaugam o lingura de faina si amestecam bine. Adaugam un pahar de smantana, sare, piper, patrunjel si o ceapa fin taiata, dupa care amestecam pe foc pana se ingroasa suficient.


Cu acest sos a la creme se servesc cartofi natur, oua fierte tari, peste sau rasol.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu ciocolata, gem de caise si fulgi de migdale

Pot sa va spun despre acest tort asa: crema amaruie de ciocolata, gem de caise dulce-acrisor, fulgi de migdale, din belsug si...

Tort cu ciocolata, gem de caise si fulgi de migdale
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii