Pentru sos a la creme lasam la topit 50 gr. de unt, adaugam o lingura de faina si amestecam bine. Adaugam un pahar de smantana, sare, piper, patrunjel si o ceapa fin taiata.
Pentru sos a la creme lasam la topit 50 gr. de unt, adaugam o lingura de faina si amestecam bine. Adaugam un pahar de smantana, sare, piper, patrunjel si o ceapa fin taiata, dupa care amestecam pe foc pana se ingroasa suficient.
Cu acest sos a la creme se servesc cartofi natur, oua fierte tari, peste sau rasol.
Pot sa va spun despre acest tort asa: crema amaruie de ciocolata, gem de caise dulce-acrisor, fulgi de migdale, din belsug si...
Tort cu ciocolata, gem de caise si fulgi de migdaleIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.