Se toaca ceapa marunt si se pune se se caleasca cu o ceasca mica de ulei. Cand ceapa devine sticloasa, se ia cratita de pe foc, se adauga sare, boia s
Se toaca ceapa marunt si se pune se se caleasca cu o ceasca mica de ulei. Cand ceapa devine sticloasa, se ia cratita de pe foc, se adauga sare, boia si o lingura de faina. Se amesteca bine, se stinge cu lapte acru si se pune din nou pe foc. Se fierbe la foc mic, acoperit, impreuna cu
un pahar de vin alb.
Sosul se serveste cand s-a racit, langa rasol de vaca sau de porc.
Alte reteta sos recomandate
Sos tartar
Sos de spanac
Sos ciuperci
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii