Sos Adobo Delicioso

Se amesteca toate ingredientele pana se omogenizeaza intr-un sos. Se serveste cu fripturi din carne de porc, vita, ovine, iar pentru pestele la gratar

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • •2 linguri praf de usturoi
  • •2 linguri praf de ceapa
  • •2 linguri oregan uscat
  • •2 linguri de lemon pepper (pasta din coaja de lamaie cu piper zdrobit)
  • •2 linguri patrunjel frunze
  • •2 linguri praf de achoite din seminte de annatto (se poate inlocui cu boia dulce/iute)
  • •1 lingura praf de chimion

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele pana se omogenizeaza intr-un sos.

Se serveste cu fripturi din carne de porc, vita, ovine, iar pentru pestele la gratar se amesteca cu ulei de masline, formandu-se un bait.
Cald sau pentru fripturi si nu numai

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Lichior de anason

Cred că voiam să prepar acest lichior de pe vremea când eram fascinată de Florin Piersic în rolul lui...

Lichior de anason
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii