Sos bechamel

Se topeste untul, se adauga faina si se tine vasul pe foc foarte mic, amestecand din cand in cand. Se adauga sare, piper, nucsoara rasa si laptele. S

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 40 gr unt
  • 40 gr faina
  • 1 l lapte
  • sare
  • nucsoara

Mod de preparare

Se topeste untul, se adauga faina si se tine vasul pe foc foarte mic, amestecand din cand in cand. Se adauga sare, piper, nucsoara rasa si laptele. Se lasa la fiert, pe foc mic, pana ajunge la consistenta dorita. Se strecoara apoi si se serveste.


Se foloseste la fripturi.

Alte retete:

Ciuperci la cuptor Mancare de mazare Placinta cu carne

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii