Sos Boscaiola

Se dinstuie in ulei usturoiul (nu se arde) la foc potrivit dupa care se adauga ciupercile taiate felii mai subtiri, se lasa sa se inmoaie putin in sos

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr ciuperci albe
  • sos de rosii
  • 2-3 fire de busuioc proaspat
  • 2-3 catei de usturoi intregi
  • 100 gr smantana

Mod de preparare

Se dinstuie in ulei usturoiul (nu se arde) la foc potrivit dupa care se adauga ciupercile taiate felii mai subtiri, se lasa sa se inmoaie putin in sosul propriu pana scade, dupa care se ia de pe foc. Separat se amesteca sosul de rosii sarat dupa gust, smantana, putin busuioc taiat marunt si cu ciupercile.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa