1. se topeste untul intr-o cratita, se adauga faina si se amesteca, acestea se rumenesc timp de 3 minute al foc potrivit 2. se "stinge" cu supa de pui
1. se topeste untul intr-o cratita, se adauga faina si se amesteca, acestea se rumenesc timp de 3 minute al foc potrivit
2. se "stinge" cu supa de pui sau de zarzavat
3. se fierbe incontinuare si se amesteca ca sa nu se creeze cocoloase
4. se adaga zeama de lamaie, smantana , caperele intregi sau taiate
5. se fierbe pentru inca 5 minute apoi se ia vasul se pe foc si se lasa la racit
se poate servi langa carnea de miel
BUNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII TARE BUNI :))
Creveti marinati la gratarDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti