Sos de capere

1. se topeste untul intr-o cratita, se adauga faina si se amesteca, acestea se rumenesc timp de 3 minute al foc potrivit 2. se "stinge" cu supa de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri de unt
  • 2 linguri de faina
  • 2 linguri de zeama de lamaie
  • 400 ml supa de zarzavat sau de pui
  • 2 linguri capere mari
  • 2 linguri de smantana

Mod de preparare

1. se topeste untul intr-o cratita, se adauga faina si se amesteca, acestea se rumenesc timp de 3 minute al foc potrivit

2. se "stinge" cu supa de pui sau de zarzavat

3. se fierbe incontinuare si se amesteca ca sa nu se creeze cocoloase

4. se adaga zeama de lamaie, smantana , caperele intregi sau taiate

5. se fierbe pentru inca 5 minute apoi se ia vasul se pe foc si se lasa la racit
se poate servi langa carnea de miel

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Negresa cu capsuni si menta

Gustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine

Cartofi la cuptor

Parteneri
Bucataras.RO

Dulceata de visine

Dulceata de visine
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni