1. se topeste untul intr-o cratita, se adauga faina si se amesteca, acestea se rumenesc timp de 3 minute al foc potrivit 2. se "stinge" cu supa de pui
1. se topeste untul intr-o cratita, se adauga faina si se amesteca, acestea se rumenesc timp de 3 minute al foc potrivit
2. se "stinge" cu supa de pui sau de zarzavat
3. se fierbe incontinuare si se amesteca ca sa nu se creeze cocoloase
4. se adaga zeama de lamaie, smantana , caperele intregi sau taiate
5. se fierbe pentru inca 5 minute apoi se ia vasul se pe foc si se lasa la racit
se poate servi langa carnea de miel
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii