Se prajeste usor, fara sa se ingalbeneasca, untul cu faina. Se stinge cu zeama de carne. Se lasa sa fiarba la foc mic, amestecand mereu, pana ce sosu
Se prajeste usor, fara sa se ingalbeneasca, untul cu faina. Se stinge cu zeama de carne.
Se lasa sa fiarba la foc mic, amestecand mereu, pana ce sosul este potrivit de gros.
Pofta buna!
Alte retete
gasiti aici:
Pilaf cu ciuperci si legume
Rulada cu ciuperci
Ciuperci umplute
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii