Se prajeste usor, fara sa se ingalbeneasca, untul cu faina. Se stinge cu zeama de carne. Se lasa sa fiarba la foc mic, amestecand mereu, pana ce sosul
Se prajeste usor, fara sa se ingalbeneasca, untul cu faina. Se stinge cu zeama de carne. Se lasa sa fiarba la foc mic, amestecand mereu, pana ce sosul este potrivit de gros.
Se adauga zeama de lamaie, untul si galbenusurile batute cu putin sos separat intr-un castron.
Se serveste indata ce este gata, iar daca trebuie sa astepte se tine cald intr-un alt vas cu apa fierbinte.
Pofta buna!
Alte retete culinare
gasiti aici:
Ostropel de pui cu ceapa
Zacusca de ciuperci
Ciuperci pane
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa