Se spala frunzele de macris, se toaca marut si se prajesc in unt. Se pune faina in ploaie, se amesteca incet, se stinge cu supa de carne sau de zarza
Se spala frunzele de macris, se toaca marut si se prajesc in unt. Se pune faina in ploaie, se amesteca incet, se stinge cu supa de carne sau de zarzavat, dupa care se sareaza si se lasa sa fiarba la foc mic.
Cand frunzele au fiert bine, sosul e gata. Se adauga smantana si se mai fierbe zece minute, dupa care se ia cratita de pe foc.
Sosul se serveste rece, langa carne rasol.
Alte retete sos recomandate
Sos ciuperci
Sos de spanac
Sos tartar
Chiflele pot fi servite la pachet, la micul dejun sau cina. Reteta apartine Timeei-painici umplute cu branza si ciuperci....
Chifle umplute cu ciuperci si branzaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.