Sos de marar cu ou

Se prajeste usor, fara sa se ingalbeneasca, faina in unt. Se stinge cu zeama de carne. Se pune mararul taiat fin. Inainte de a se servi se adauga put

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 galbenus
  • 1/2 lingura de unt
  • 1 lingura de faina
  • 1 ceasca zeama de carne
  • 1 lingura de marar tocat
  • 1 lingurita de otet
  • sare

Mod de preparare

Se prajeste usor, fara sa se ingalbeneasca, faina in unt. Se stinge cu zeama de carne. Se pune mararul taiat fin.

Inainte de a se servi se adauga putin otet de vin sau zeama de lamaie si se bate cu un galbenus.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete culinare:

Friptura de vita la cuptor

Vinete umplute cu carne

Varza rosie cu mere

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...