Sos de mere

Merele curatate de coaja se dau prin razatoare si se fierb in ¼ l de apa sau supa timp de 10 minute. Smintina se freaca cu faina, mierea si o lingura

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ¼ kg mere
  • 100 g smintina
  • 10 g faina (o lingurita rasa)
  • 25 g unt
  • 1 lingurita miere
  • sare
  • patrunjel tocat

Mod de preparare

Merele curatate de coaja se dau prin razatoare si se fierb in ¼ l de apa sau supa timp de 10 minute. Smintina se freaca cu faina, mierea si o lingura de apa. Se adauga sare, dupa gust, untul si patrunjelul deasupra si se dau intr-un clocot.
Se serveste la rasol din carne de vaca, carne de pasare

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Negresa cu capsuni si menta

Gustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine

Cartofi la cuptor

Parteneri
Bucataras.RO

Sandvis cu oua, branza Cheddar si bacon

Sandvis cu oua, branza Cheddar si bacon
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni