Sosul de ou este delicios si se prepara foarte repede. Se fierbe un ou rascopt. Aveti nevoie de ceapa tocata marunt.
Sosul de ou este delicios si se prepara foarte repede. Pentru a prepara aceasta reteta de sos se fierbe un ou rascopt. Se da galbenusul prin sita, se pune un galbenus crud, sare, putina lamaie, si se face cu ulei un sos de maioneza. Cand este gata in sosul de ou, se pune albusul rascopt, un castravete in otet si cozile de ceapa, toate taiate foarte fin.
Sosul de ou se serveste cu diverse feluri de mancare.
Vazusem aceasta prajitura pe un site unguresc si tare mi-a placut cum arata. M-am uitat peste ingrediente si am zis sa incerc...
Desert prajitura de Craciun, in straturiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.