Se fierbe un ou rascopt. Galbenusul se freaca bine cu dosul lingurii de lemn si se amesteca cu doua galbenusuri crude, cu zeama de lamaie si apoi se t
Se fierbe un ou rascopt. Galbenusul se freaca bine cu dosul lingurii de lemn si se amesteca cu doua galbenusuri crude, cu zeama de lamaie si apoi se toarna uleiul treptat, frecandu-se continuu. Se toaca albusurile fierte si castraveciorii si se amesteca in sosul de ou.
Se serveste langa salatele de legume.
Alte retete:
Salata mexicana cu cartofi
Sos de iaurt pentru salate
Salata de linte cu legume
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa