Sos de oua

Se fierbe un ou rascopt. Galbenusul se freaca bine cu dosul lingurii de lemn si se amesteca cu doua galbenusuri crude, cu zeama de lamaie si apoi se t

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 1 Iamaie
  • 2 castraveciori murati
  • 300 ml ulei

Mod de preparare

Se fierbe un ou rascopt. Galbenusul se freaca bine cu dosul lingurii de lemn si se amesteca cu doua galbenusuri crude, cu zeama de lamaie si apoi se toarna uleiul treptat, frecandu-se continuu. Se toaca albusurile fierte si castraveciorii si se amesteca in sosul de ou.
Se serveste langa salatele de legume.

Alte retete:

Salata mexicana cu cartofi

Sos de iaurt pentru salate

Salata de linte cu legume

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa de varza cu fasole

Supa de varza cu fasole
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca