Sos de smantana cu ceapa prajita

Sosul de smantana cu ceapa prajita este delicios. Pentru a prepara acest sos aveti nevoie de smantana, ceapa, iaurt, sare si ulei.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana smantana
  • doua sau mai multe cepe
  • taiate marunt
  • lapte acru sau iaurt
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Sosul de smantana cu ceapa prajita este delicios. Pentru a prepara acesasta reteta de sos se prajeste ceapa in ulei, pana devine maronie. Se amesteca cu smantana si daca o vrei mai subtire adaugi lapte batut sau iaurt.


Sosul de smantana cu ceapa prajita se poate servi cu biscuiti sarati, dar merge si cu cartofi prajiti.

Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Rulada aperitiv cu pate si crema de branza

Am pregatit aceasta rulada aperitiv pentru masa de Craciun. Pot sa spun ca a fost cel mai apreciat aperitiv si s-a terminat...

Rulada aperitiv cu pate si crema de branza
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii