Sos fin acrisor pentru friptura de miel

Se fierbe 5 minute lamaia curatata de coaja, taiata in felii, impreuna cu coaja rasa de portocala in 100ml apa. Separat amestecati pelteaua de portoca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lamaie
  • 200g peltea de portocale
  • coaja rasa de la 1 portocala
  • 2 lingurite mustar
  • 2 lingurite otet de mere
  • 50ml vin alb

Mod de preparare

Se fierbe 5 minute lamaia curatata de coaja, taiata in felii, impreuna cu coaja rasa de portocala in 100ml apa.

Separat amestecati pelteaua de portocale cu vinul si otetul.

Adaugati mustarul, apoi zeama strecurata in care a fiert lamaia.

Amestecati bine ingredientele.
Acest sos trebuie turnat caldut peste mancaruri de miel.

Alte retete sos:

Sos Gravy

Sos adobo delicioso

Fondue traditional

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...