Se fierbe 5 minute lamaia curatata de coaja, taiata in felii, impreuna cu coaja rasa de portocala in 100ml apa. Separat amestecati pelteaua de portoca
Se fierbe 5 minute lamaia curatata de coaja, taiata in felii, impreuna cu coaja rasa de portocala in 100ml apa.
Separat amestecati pelteaua de portocale cu vinul si otetul.
Adaugati mustarul, apoi zeama strecurata in care a fiert lamaia.
Amestecati bine ingredientele.
Acest sos trebuie turnat caldut peste mancaruri de miel.
Alte retete sos:
Sos Gravy
Sos adobo delicioso
Fondue traditional
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii