Sos moldovenesc

Se amesteca uleiul cu otetul,sare piper si se freaca bine.Se lasa la rece.Se toaca toate verdeturile marunt si ceapa.in momentul cand se serveste se a

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2pahar ulei
  • 4linguri otet
  • patrunjel verde
  • tarhon
  • hatratuchi
  • 1ceapa mica
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se amesteca uleiul cu otetul,sare piper si se freaca bine.Se lasa la rece.Se toaca toate verdeturile marunt si ceapa.in momentul cand se serveste se amesteca verdeturile cu sosul de ulei;in caz contrar verdeturile si ceapa se moaie prea tare si nu mai este nici gustos,nici estetic nici apetisant.
Temperatura camerei

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...