Sos Poulette

Pentru acest sos se prepara un sos à la crème, caruia, inainte de a fi servit, ii adaugam putin patrunjel, dupa care il legam cu doua galbenusuri de ou.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • sos a la creme
  • patrunjel
  • doua galbenusuri de ou

Mod de preparare

Pentru sosul Poulette se prepara un sos à la crème, caruia, inainte de a fi servit, ii adaugam putin patrunjel tocat, dupa care il legam cu doua galbenusuri de ou.


Sosul Poulette se serveste la rasol, pui sau vitel.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...