Sos scordolea

Se curata si se piseaza usturoiul pana devine pasta,  apoi se amesteca cu nucile si miezul de paine muiat,stors si se bate bine pana se formeaza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g nuci macinate
  • miezul de la o felie de paine
  • 10 catei de usturoi
  • 1/2l ulei
  • 2 linguri de otet
  • 200 ml apa
  • sare

Mod de preparare

Se curata si se piseaza usturoiul pana devine pasta, apoi se amesteca cu nucile si miezul de paine muiat,stors si se bate bine pana se formeaza ca un aluat.

Se adauga otetul, apa, sare si se amesteca.

Se toarna apoi uleiul,treptat ca la maioneza si se amesteca mereu.


Se serveste cu peste prajit

Alte retete recomandate

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-Pot

Bun aparatul asta, face mancare singur!

Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos