Sos scordolea

Se curata si se piseaza usturoiul pana devine pasta,  apoi se amesteca cu nucile si miezul de paine muiat,stors si se bate bine pana se formeaza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g nuci macinate
  • miezul de la o felie de paine
  • 10 catei de usturoi
  • 1/2l ulei
  • 2 linguri de otet
  • 200 ml apa
  • sare

Mod de preparare

Se curata si se piseaza usturoiul pana devine pasta, apoi se amesteca cu nucile si miezul de paine muiat,stors si se bate bine pana se formeaza ca un aluat.

Se adauga otetul, apa, sare si se amesteca.

Se toarna apoi uleiul,treptat ca la maioneza si se amesteca mereu.


Se serveste cu peste prajit

Alte retete recomandate

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Negresa cu capsuni si menta

Gustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine

Cartofi la cuptor

Parteneri
Bucataras.RO

Parizer de casa din carne de pui

Am tot vazut aceasta reteta la cateva fete pe bucataras.ro si imi doream mult sa o incerc si eu. Caut sa pregatesc cat mai...

Parizer de casa din carne de pui
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni