Se fierbe 100 g apa cu foaia de dafin, boabele de piper si otetul. Se freaca galbenusurile cu putina sare. se adauga apa strecurata in care au fiert m
Se fierbe 100 g apa cu foaia de dafin, boabele de piper si otetul. Se freaca galbenusurile cu putina sare. se adauga apa strecurata in care au fiert mirodeniile si se amesteca mereu. Se pune pe baia de apa si se continua batutul pina ce sosul incepe sa se lege. Se adauga untul proaspat. Se bate mereu si cind sosul este gata sa fiarba, se adauga mustarul si castraveciorii curatati de coaja si taiati cuburi cit mai mici. Se amesteca.
Se serveste fierbinte.
Salata Caesar se face destul de simplu, dar este foarte buna si satioasa, noua ne-a placut foarte mult. Ca si dressing, in...
Salata Caesar cu pui - Reteta gustoasa si satioasaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti