Ketchup picant de casa este delicios si foarte simplu de facut. Aveti nevoie de legume, ulei, otet, usturoi si ceva mirodenii.
Ketchupul picant de casa este delicios si foarte simplu de facut. Prima data pregatiti sucul de rosii. Se dau legumele prin masina de tocat. Se pun ingredientele intr-o oala emailata si se fierb toate pana se obtine un sos destul de consistent. Se pregatesc sticle de 250 ml. Se pune ketchupul in sticlute si se sterilizeaza la cald. (in paturi). Dupa o zi se pot aseza in camara.
Daca il doriti mai fin, se poate strecura inainte.
Ketchupul picant de casa se serveste la pizza, spaghetti si fripturi.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii