Ketchup picant de casa este delicios si foarte simplu de facut. Aveti nevoie de legume, ulei, otet, usturoi si ceva mirodenii.
Ketchupul picant de casa este delicios si foarte simplu de facut. Prima data pregatiti sucul de rosii. Se dau legumele prin masina de tocat. Se pun ingredientele intr-o oala emailata si se fierb toate pana se obtine un sos destul de consistent. Se pregatesc sticle de 250 ml. Se pune ketchupul in sticlute si se sterilizeaza la cald. (in paturi). Dupa o zi se pot aseza in camara.
Daca il doriti mai fin, se poate strecura inainte.
Ketchupul picant de casa se serveste la pizza, spaghetti si fripturi.
N-am obiceiul sa mananc dimineata, nici la pranz nu ma omor, mai seara ma apuca foamea....azi nu stiu ce m-a apucat, foamea...
Mic dejunOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj