Mujdei

Se piseaza usturoiul in piulita de lemn, pana se face pasta. Se adauga un praf de sare si apa si se serveste.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-7 catei de usturoi
  • 4-5 linguri apa
  • sare

Mod de preparare

Se piseaza usturoiul in piulita de lemn, pana se face pasta. Se adauga un praf de sare si apa si se serveste.
Mujdeiul se serveste cu carne fiarta, fasole batuta, peste, fasole verde, cartofi etc.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Supa de rosii cu galuste, de post

Daca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...

Supa de rosii cu galuste, de post
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos