Shug israelian

Se toaca cu blenderul patrunjelul, usturoiul si ardeiul. Se amesteca cu condimentele si se dilueaza cu apa. Se da la rece.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr. ardei iute rosu
  • 6 lingurite coriandru
  • 6 lingurite chimen
  • 5 lingurite piper
  • 2 lingurite jumate hel (cardamon)
  • 20-24 catei de usturoi
  • 2 lingurite sare
  • 450 gr. patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Se toaca cu blenderul patrunjelul, usturoiul si ardeiul. Se amesteca cu condimentele si se dilueaza cu apa. Se da la rece.
Se serveste la fripturi, cu shaworma sau falafel.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...