Shug israelian

Se toaca cu blenderul patrunjelul, usturoiul si ardeiul. Se amesteca cu condimentele si se dilueaza cu apa. Se da la rece.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr. ardei iute rosu
  • 6 lingurite coriandru
  • 6 lingurite chimen
  • 5 lingurite piper
  • 2 lingurite jumate hel (cardamon)
  • 20-24 catei de usturoi
  • 2 lingurite sare
  • 450 gr. patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Se toaca cu blenderul patrunjelul, usturoiul si ardeiul. Se amesteca cu condimentele si se dilueaza cu apa. Se da la rece.
Se serveste la fripturi, cu shaworma sau falafel.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta cu nr. 400: Prajitura pentru Iorgo si Efi

Am pregătit această prăjitură în aşteptarea nepoţeilor mei, Iorgo şi Efi, aşa că ce nume era mai potrivit...

Reteta cu nr. 400: Prajitura pentru Iorgo si Efi
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca