Sos cu ulei de masline si vin

Amesteca toate ingredientele in afara plantelor. Pune pe foc amestecul pana amestecul se ingroase, lasa-l sa se raceasca si apoi adauga plantele. Se

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana de apa
  • 2-4 linguri de vin alb sec
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • zdrobit
  • 1/4 lingura de mustar
  • cate 1/2 lingura de tarhon
  • busuioc
  • maghiran
  • marar sau patrunjel (in functie de preferinte)

Mod de preparare

Amesteca toate ingredientele in afara plantelor. Pune pe foc amestecul pana amestecul se ingroase, lasa-l sa se raceasca si apoi adauga plantele.

Se serveste ca sos pentru salate.


Se serveste ca sos pentru salate.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...