Sos picant cu brinza de capra si masline

Frunzele de busuioc spalate se toaca. Usturoiul se toaca marunt. Maslinele se taie cubulete. Brinza de capra se amesteca cu brinza de vaci si se inc

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • citeva fire de busuioc
  • un catel de usturoi
  • 50 gr. masline negre fara samburi
  • 250 gr brinza de capra
  • 125 gr brinza de vaci
  • 3 linguri suc de lamiie
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de ulei

Mod de preparare

Frunzele de busuioc spalate se toaca. Usturoiul se toaca marunt. Maslinele se taie cubulete. Brinza de capra se amesteca cu brinza de vaci si se incorporeaza ulei si sucul de lamiie. Se adauga maslinele cubulete, usturoiul tocat, frunzele de busuioc tocate si se condimenteaza cu sare si piper.
Se orneaza cu frunze de busuioc si masline.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu budinca si fructe

Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...

Prajitura cu budinca si fructe
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos