Sos picant pentru carne rasol

Se desareaza scrumbiile, se toaca marunt si se pun intr-o farfurie adanca. Se trec ouale intregi prin sita, se pun peste scrumbii, apoi se amesteca cu

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua fierte tari
  • 2 scrumbii mici
  • fara oase
  • 1 castravete murat in otet
  • sare
  • piper macinat
  • 4 linguri de ulei
  • 1 lingura de otet

Mod de preparare

Se desareaza scrumbiile, se toaca marunt si se pun intr-o farfurie adanca. Se trec ouale intregi prin sita, se pun peste scrumbii, apoi se amesteca cu castravetele dat pe razatoare. Se adauga uleiul treptat peste amestec, se freaca energic cu o lingura de lemn, apoi se adauga piper, sare si se acreste cu o lingura de otet.
Sosul se serveste langa carne rasol.

Alte reteta sos recomandate

Sos tartar

Sos de spanac

Sos ciuperci

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftele din ovaz si quinoa

retete de post creative Bune, bune de tot, daca nu le-as fi facut eu, nu mi-as fi dat seama ca nu sunt cu carne ! Gustul...

Chiftele din ovaz si quinoa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca