Sos picant pentru gatit

Pentru sosul picant pentru gatit se dau zarzavaturile prin masina, apoi se pun la fiert cu restul de ingrediente. Se fierbe dupa preferinta, dupa care punem in borcane.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg rosii
  • 20 gogosari
  • 10-12 ardei kapia
  • 2 radacini de telina
  • 2 cepe mari
  • 250 ml ulei
  • 250 g otet
  • 250 g zahar
  • 2 lingurite de chimion sau secarica
  • o lingurita de piper
  • 4 ardei iuti curatati de seminte
  • 8 linguri de sare
  • 1 pachet de delikat

Mod de preparare

Pentru sosul picant pentru gatit se dau zarzavaturile prin masina, apoi se pun la fiert cu restul de ingrediente. Se fierbe dupa preferinta – cat de consistent ne place, dupa care punem in borcane si le sterilizam la Bain-Marie.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu blat din banane ,crema caramel si frisca

Tort cu blat din banane ,crema caramel si frisca
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca