Sos picant pentru gatit

Pentru sosul picant pentru gatit se dau zarzavaturile prin masina, apoi se pun la fiert cu restul de ingrediente. Se fierbe dupa preferinta, dupa care punem in borcane.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg rosii
  • 20 gogosari
  • 10-12 ardei kapia
  • 2 radacini de telina
  • 2 cepe mari
  • 250 ml ulei
  • 250 g otet
  • 250 g zahar
  • 2 lingurite de chimion sau secarica
  • o lingurita de piper
  • 4 ardei iuti curatati de seminte
  • 8 linguri de sare
  • 1 pachet de delikat

Mod de preparare

Pentru sosul picant pentru gatit se dau zarzavaturile prin masina, apoi se pun la fiert cu restul de ingrediente. Se fierbe dupa preferinta – cat de consistent ne place, dupa care punem in borcane si le sterilizam la Bain-Marie.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide