Sosul de ardei cu smantana si busuioc se poate servi la diferite preparate din carne si oua, dar mai ales se serveste la clatite umplute cu carne.
Pentru sosul de ardei cu smantana si busuioc se toaca ceapa marunt si se caleste in unt, apoi adaugam ardeii taiati julien, sare, piper, busuioc, o cana se supa si lasam sa fiarba bine, dupa care adaugam cele doua linguri de smantana amestecata cu o lingura de faina. Dupa ce dau un clocot, pasam si strecuram sosul.
Sosul de ardei cu smantana si busuioc se poate servi la diferite preparate din carne si oua, dar mai ales se serveste la clatite umplute cu carne.
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti