Sos de ardei cu smantana si busuioc

Sosul de ardei cu smantana si busuioc se poate servi la diferite preparate din carne si oua, dar mai ales se serveste la clatite umplute cu carne.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g unt
  • 2 cepe
  • 2 ardei
  • o cana de supa de carne
  • 2 linguri de smantana
  • o lingura de faina
  • sare
  • piper
  • busuioc dupa gust

Mod de preparare

Pentru sosul de ardei cu smantana si busuioc se toaca ceapa marunt si se caleste in unt, apoi adaugam ardeii taiati julien, sare, piper, busuioc, o cana se supa si lasam sa fiarba bine, dupa care adaugam cele doua linguri de smantana amestecata cu o lingura de faina. Dupa ce dau un clocot, pasam si strecuram sosul.


Sosul de ardei cu smantana si busuioc se poate servi la diferite preparate din carne si oua, dar mai ales se serveste la clatite umplute cu carne.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu smantana si nuca

https://www.bucataras.ro/retete/prajitura-cu-nuca-si-smantana-69798.html cu mici modificari cu ce am avut prin casa Retete...

Desert prajitura cu smantana si nuca
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca