Sos de ardei cu smantana si busuioc

Sosul de ardei cu smantana si busuioc se poate servi la diferite preparate din carne si oua, dar mai ales se serveste la clatite umplute cu carne.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g unt
  • 2 cepe
  • 2 ardei
  • o cana de supa de carne
  • 2 linguri de smantana
  • o lingura de faina
  • sare
  • piper
  • busuioc dupa gust

Mod de preparare

Pentru sosul de ardei cu smantana si busuioc se toaca ceapa marunt si se caleste in unt, apoi adaugam ardeii taiati julien, sare, piper, busuioc, o cana se supa si lasam sa fiarba bine, dupa care adaugam cele doua linguri de smantana amestecata cu o lingura de faina. Dupa ce dau un clocot, pasam si strecuram sosul.


Sosul de ardei cu smantana si busuioc se poate servi la diferite preparate din carne si oua, dar mai ales se serveste la clatite umplute cu carne.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!