Sos de ceapa

Se curata ceapa, se toaca si se opareste. Se scurge, se pune cu unt intr-o tigaie, se toarna supa strecurata de legume si se inabusa pe foc pana se in

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 1 jumatate ceasca supa de legume
  • sos alb
  • sare
  • 25 gr unt

Mod de preparare

Se curata ceapa, se toaca si se opareste. Se scurge, se pune cu unt intr-o tigaie, se toarna supa strecurata de legume si se inabusa pe foc pana se inmoaie bine. Se adauga sos alb preparat din faina, unt si lapte amestecat, pe foc, pana se ingroasa, apoi se adauga sare.
Se serveste in special la carne de oaie.

Alte retete:

Placinta cu dovleac

Galuste cu prune

Ardei umpluti

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...