Sos de sunca

Ciupercile se inabusa in ulei. Se amesteca cu zeama de carne sau cu apa si sos de rosii. Se adauga sunca taiata fin, verdeata tocata marunt, sare. Se

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 ciuperci mari
  • 1/2 pahar zeama de carne sau apa
  • 1/2 pahar sos de rosii
  • 1 lingura sunca tocata
  • 1 lingura verdeata (patrunjel
  • tarhon
  • hasmatuchi)
  • 1 lingura ulei
  • sare

Mod de preparare

Ciupercile se inabusa in ulei. Se amesteca cu zeama de carne sau cu apa si sos de rosii. Se adauga sunca taiata fin, verdeata tocata marunt, sare. Se scade pina la consistenta unui sos. Cu acest sos se acopera felii de creier fiert sau macaroane fierte si amestecate cu unt.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa