Sos Genovez

Sosul genovez poate fi servit la paste, peste. Verdeturile se pun in apa clocotita, se lasa pana se racesc, apoi se scurg si se toaca marunt si se amesteca cu galbenusurile.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o crenguta de tarhon
  • o crenguta de hasmatuchi
  • ½ de legatura de patrunjel
  • 20 g fistic
  • 20 g migdale tocate
  • 2 galbenusuri
  • o lingurita de lamaie
  • sare
  • piper
  • 300 ml ulei de masline

Mod de preparare

Pentru sosul genovez, verdeturile se pun in apa clocotita, se lasa pana se racesc, apoi se scurg si se toaca marunt si se amesteca cu galbenusurile. Se condimenteaza si se pune uleiul ca la o maioneza.


Sosul genovez poate fi servit la paste, peste, etc.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Coaste afumate cu varza fiarta

Din categoria am oala din camara, musai sa o testez, asta ca mi-am amintit ca am achizitionat ditamai oloiul din camara...

Coaste afumate cu varza fiarta
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos