Fierbem la o cantitate de tarhon o cantitate dubla de apa. Tarhonul se prajeste pana devine galben-auriu. Adaugam putina ceapa taiata marunt. Le cali
Fierbem la o cantitate de tarhon o cantitate dubla de apa.
Tarhonul se prajeste pana devine galben-auriu. Adaugam putina ceapa taiata marunt. Le calim impreuna. Tragem de pe foc si adugam boia de ardei. Amestecam repede si diluam cu apa sarata in clocot. Fierbem si acoperim cu un capac. Punem in cuptorul incins si il coacem pana este gata. Dup ace am scos tarhonul din cuptor, il amestecam cu o furculita pentru friptura. Tarhonul se poate pregati si fara ceapa si boia. Tarhonul se tine in baie de aburi pana la servire.
Alte retete recomandate
Sos de spanac
Pui cu sos
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa