Pentru sosul pentru vanat cu vin rosu se toaca toate legumele julien si se calesc in ulei. Dupa ce s-au calit bine, se amesteca cu costita taiata si calita separat.
Pentru sosul pentru vanat cu vin rosu se toaca toate legumele julien si se calesc in ulei. Dupa ce s-au calit bine, se amesteca cu costita taiata si calita separat, se adauga o lingura de paste de tomate, vinul rosu si lasam sa dea un clocot bun. Stingem cu baitul in care am tinut carnea (facut din sos, ulei, mustar, vin, piper si foi de dafin), se ung bucatile de carne cu acest sos si lasam sa stea timp de 6-7 ore. Apoi adaugam apoi carnea si lasam sa fiarba bine. Scoatem carnea, sosul il pasam si il turnam peste carne. Se serveste cu cartofi prajiti, cu sos de rosii si boia. Pentru un gratar mai gustos, se tine carnea batuta, condimentata si data cu un sos facut din ulei, sare, mustar si foi de dafin timp de o ora, apoi se frige pe gratar si se serveste cu muraturi asortate si cartofi piure.
Zilele trecute socrii mei au tăiat porcul și am primit un rasol. De obicei îl achiziționam din comerț, afumat și...
Reteta de rasol la cuptor, cu cartofiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj