Sos pentru vanat cu vin rosu

Pentru sosul pentru vanat cu vin rosu se toaca toate legumele julien si se calesc in ulei. Dupa ce s-au calit bine, se amesteca cu costita taiata si calita separat.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g costita afumata
  • 3 cepe tocate fin
  • o telina
  • 1 morcov
  • o legatura de patrunjel
  • 100 ml ulei
  • 250 ml de vin rosu

Mod de preparare

Pentru sosul pentru vanat cu vin rosu se toaca toate legumele julien si se calesc in ulei. Dupa ce s-au calit bine, se amesteca cu costita taiata si calita separat, se adauga o lingura de paste de tomate, vinul rosu si lasam sa dea un clocot bun. Stingem cu baitul in care am tinut carnea (facut din sos, ulei, mustar, vin, piper si foi de dafin), se ung bucatile de carne cu acest sos si lasam sa stea timp de 6-7 ore. Apoi adaugam apoi carnea si lasam sa fiarba bine. Scoatem carnea, sosul il pasam si il turnam peste carne. Se serveste cu cartofi prajiti, cu sos de rosii si boia. Pentru un gratar mai gustos, se tine carnea batuta, condimentata si data cu un sos facut din ulei, sare, mustar si foi de dafin timp de o ora, apoi se frige pe gratar si se serveste cu muraturi asortate si cartofi piure.


Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Chec rece cu fistic si ciocolata alba

O minunatie de arome!

Chec rece cu fistic si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos