Sos vanatoresc cu ciuperci

Se spala ciupercile, se taie feliute si se pun cu unt, impreuna cu arpagicul tocat, pe foc mic, sa se inabuse bine, pana incep sa se rumeneasca. Apoi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr ciuperci
  • 50 gr unt
  • 3 bucati arpagic
  • patrunjel verde tocat
  • tarhon taiat marunt
  • 1 pahar vin
  • 2 linguri pasta de rosii
  • sare

Mod de preparare

Se spala ciupercile, se taie feliute si se pun cu unt, impreuna cu arpagicul tocat, pe foc mic, sa se inabuse bine, pana incep sa se rumeneasca. Apoi se adauga vinul si pasta de rosii, patrunjel tocat, tarhon, sare si se lasa sa fiarba inabusit.


Acest sos se serveste la carne de vanat.

Alte retete culinare:

Cartofi la cuptor

Mancare de mazare

Conopida la cuptor

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!