Sos Colbert

Pentru sos Colbert lamaia se spala si se stoarce. Patrunjelul verde se curata, se spala si se toaca marunt. Untul se topeste si se amesteca bine cu esenta de oase.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 500 g:
  • esenta de oase (glace) - 250 ml
  • unt - 250 g
  • lamaie - 60 g sau sare de lamaie - 2 g
  • patrunjel verde - o legatura
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru sos Colbert lamaia se spala si se stoarce. Patrunjelul verde se curata, se spala si se toaca marunt. Untul se topeste si se amesteca bine cu esenta de oase, pana se uniformizeaza compozitia. Se adauga sare, suc de lamaie, piper si patrunjel verde.

Sosul Colbert se serveste cald, la preparate din peste.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort in patratele

Este un tort preparat in forma de cozonac, cu blat de cacao si nuca, putin insiropat, cu piersici din compot si crema de...

Desert tort in patratele
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca