Sos de sardele cu mustar

Se curata sardelele de oase, se zdrobesc cu lingura de lemn si se amesteca cu putin mustar. Se amesteca separat 1 lingura otet cu 3-4 linguri ulei si

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie sardele
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingura otet

Mod de preparare

Se curata sardelele de oase, se zdrobesc cu lingura de lemn si se amesteca cu putin mustar. Se amesteca separat 1 lingura otet cu 3-4 linguri ulei si se toarna peste pasta de sardele.
Se serveste langa mancarurile cu peste.

Alte retete culinare:

File de cod cu spanac

Peste gatit in stil marocan

Cartofi la cuptor

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!