Pentru sos Ravigot cu castraveti murati castravetii murati se spala, se curata de coaja si seminte, se taie marunt si se storc de zeama.
Pentru sos Ravigot cu castraveti murati castravetii murati se spala, se curata de coaja si seminte, se taie marunt si se storc de zeama. Patrunjelul verde si ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Tarhonul se curata, se spala, se opareste si se taie marunt. Maioneza se pune intr-un vas, se adauga castraveti, patrunjel, ceapa si tarhon. Se amesteca usor, adaugand treptat apa minerala sau sifon.
Sosul Ravigot cu castraveti murati se serveste la preparate din oua, peste, etc.
Daca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti