Sos Ravigotta

Sosul Ravigotta este un sos cu sardele si verdeturi delicios ce se poate servi la mancaruri cu peste. Se paseaza bine 4 sardele cu 2 galbenusuri fierte tari.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 sardele
  • 2 galbenusuri
  • patrunjel tocat
  • tarhon
  • o ceapa mica
  •  
  • 4 linguri de ulei
  • o lingura de otet
  • o lingura de mustar
  • sare
  • piper
  • marar tocat.

Mod de preparare

Sosul Ravigotta este un sos cu sardele si verdeturi delicios ce se poate servi la mancaruri cu peste. Se paseaza bine 4 sardele cu 2 galbenusuri fierte tari, se adauga patrunjel tocat, tarhon si o ceapa mica. Se adauga 4 linguri de ulei, o lingura de otet, o lingura de mustar, sare, piper si marar tocat.


Sosul Ravigotta se serveste in sosiera la diferite preparate din peste – chiftelute sau rasol de peste.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!