Pentru sos Remoulade castravetii se spala, se curata de coaja si seminte si se taie marunt. Ouale se spala si se fierb pana ajung la consistenta tare.
Pentru sos Remoulade castravetii se spala, se curata de coaja si seminte si se taie marunt. Ouale se spala si se fierb pana ajung la consistenta tare, se curata de coaja si se toaca marunt. Patrunjelul se spala, se curata si se taie marunt. Tarhonul se spala, se curata, se opareste si se taie marunt. Maioneza se amesteca treptat cu: castraveti, tarhon, patrunjel verde, otet, piper, mustar si sare.
Sosul Remoulade se serveste la preparate din oua, peste, subproduse de vita, etc.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa