Se pune untul intr-o cratita emailata, pe foc mic. Se adauga faina in ploaie, amestecand mereu pentru a se omogeniza bine. Se subtiaza cu vin rosu ada
Se pune untul intr-o cratita emailata, pe foc mic. Se adauga faina in ploaie, amestecand mereu pentru a se omogeniza bine. Se subtiaza cu vin rosu adaugat treptat. Sosul obtinut se fierbe zece minute, dupa care se ia vasul de pe foc si se raceste continutul. Ciupercile spalate si tocate marunt, se pun sa scada cu putin ulei, sare si piper macinat. Se adauga cand e gata sosul de unt, impreuna cu mustarul, otetul si putina sare, daca este nevoie.
Sosul se raceste si se serveste cu friptura sau cu peste rasol.
Alte reteta sos recomandate
Dressing salata
Sos de spanac
Sos tartar
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii