Sos scordolea

Se curata si se piseaza usturoiul pana devine pasta, apoi se amesteca cu nucile si miezul de paine inmuiat, stors si se bate bine pana se formeaza ca

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr nuci macinate
  • miezul de la o felie de paine
  • 10 catei de usturoi
  • 500 mI ulei
  • 2 linguri otet
  • 1 cescuta apa
  • sare

Mod de preparare

Se curata si se piseaza usturoiul pana devine pasta, apoi se amesteca cu nucile si miezul de paine inmuiat, stors si se bate bine pana se formeaza ca un aluat. Se adauga otet, apa, sare si se amesteca. Se toarna apoi uleiul, treptat, ca la maioneza si se amesteca mereu.
Se serveste cu peste prajit.

Alte retete:

Ardei umpluti

Papanasi fierti

Galuste cu prune

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa