Sos scordolea

Se curata si se piseaza usturoiul pana devine pasta, apoi se amesteca cu nucile si miezul de paine inmuiat, stors si se bate bine pana se formeaza ca

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr nuci macinate
  • miezul de la o felie de paine
  • 10 catei de usturoi
  • 500 mI ulei
  • 2 linguri otet
  • 1 cescuta apa
  • sare

Mod de preparare

Se curata si se piseaza usturoiul pana devine pasta, apoi se amesteca cu nucile si miezul de paine inmuiat, stors si se bate bine pana se formeaza ca un aluat. Se adauga otet, apa, sare si se amesteca. Se toarna apoi uleiul, treptat, ca la maioneza si se amesteca mereu.
Se serveste cu peste prajit.

Alte retete:

Ardei umpluti

Papanasi fierti

Galuste cu prune

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...