Sos tartar cu maioneza

Sosul tartar cu maioneza este delicioasa si foarte populara si se poate servi la nenumarate feluri de carne si alte mancaruri. Se amesteca toate cu maioneza.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g de maioneza
  • 2 oua fierte taiate marunt
  • o ceapa alba tocata
  • ½ de legatura de ceapa verde
  • 2 castraveti murati
  • o crenguta de tarhon
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Sosul tartar cu maioneza este delicioasa si foarte populara si se poate servi la nenumarate feluri de carne si alte mancaruri. Se amesteca toate tocate marunt cu maioneza, se da gust de sare si se orneaza cu patrunjel verde.


Sosul tartar cu maioneza se serveste cu chiftelute de crab si somon, creveti la gratar.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Sandwichuri cu muraturi si preparate din carne, la panini maker

Astfel de sandwich-uri pot fi preparate fie la cuptor, în tigaie sau în sandwich maker ca în cazul de...

Sandwichuri cu muraturi si preparate din carne, la panini maker
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca