Sos tartar cu maioneza

Sosul tartar cu maioneza este delicioasa si foarte populara si se poate servi la nenumarate feluri de carne si alte mancaruri. Se amesteca toate cu maioneza.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g de maioneza
  • 2 oua fierte taiate marunt
  • o ceapa alba tocata
  • ½ de legatura de ceapa verde
  • 2 castraveti murati
  • o crenguta de tarhon
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Sosul tartar cu maioneza este delicioasa si foarte populara si se poate servi la nenumarate feluri de carne si alte mancaruri. Se amesteca toate tocate marunt cu maioneza, se da gust de sare si se orneaza cu patrunjel verde.


Sosul tartar cu maioneza se serveste cu chiftelute de crab si somon, creveti la gratar.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa