Sos verde pentru peste

Pentru sos verde pentru peste spanacul, tarhonul, patrunjelul verde si ceapa verde se curata, se spala, se oparesc in apa cu sare, se strecoara.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 500 g:
  • maioneza - 450 g
  • spanac - 50 g
  • tarhon 1 legatura
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • ceapa verde (frunza) - 1 legatura
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru sos verde pentru peste spanacul, tarhonul, patrunjelul verde si ceapa verde se curata, se spala, se oparesc in apa cu sare, se strecoara si se paseaza intr-o sita rara, pana se obtine un piure. Acest piure se strecoara din nou prin etamina inmuiata in apa rece. Se obtine un suc verde, care se adauga peste maioneza si se amesteca pana la omogenizarea compozitiei.

Sosul verde pentru peste se serveste la preparate din peste, raci si legume.


Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa