Pentru sos verde pentru peste spanacul, tarhonul, patrunjelul verde si ceapa verde se curata, se spala, se oparesc in apa cu sare, se strecoara.
Pentru sos verde pentru peste spanacul, tarhonul, patrunjelul verde si ceapa verde se curata, se spala, se oparesc in apa cu sare, se strecoara si se paseaza intr-o sita rara, pana se obtine un piure. Acest piure se strecoara din nou prin etamina inmuiata in apa rece. Se obtine un suc verde, care se adauga peste maioneza si se amesteca pana la omogenizarea compozitiei.
Sosul verde pentru peste se serveste la preparate din peste, raci si legume.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa