SOS ARRABIATA(PICANT)

Se taie cubulete ceapa, morcovul si telina(tulpina)si se pune la dinstuit (nuse rumeneste) la foc potrivit in ulei(nu mult), dupa care se adauga pasta

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingurita de ardei iute maruntit
  • 1 cutie rosii
  • 1/2 borcan pasta de rosii
  • 1 morcov potrivit
  • 1 ceapa mica
  • o bucata telina(tulpina verde)
  • putin ulei
  • sare

Mod de preparare

Se taie cubulete ceapa, morcovul si telina(tulpina)si se pune la dinstuit (nuse rumeneste) la foc potrivit in ulei(nu mult), dupa care se adauga pasta de rosii si rosile din cutie taiate cuburi mici si aredeiul iute maruntit. Se sareaza dupa gust.Se lasa la fiert 15 minute la foc potrivit.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa