SOS ARRABIATA(PICANT)

Se taie cubulete ceapa, morcovul si telina(tulpina)si se pune la dinstuit (nuse rumeneste) la foc potrivit in ulei(nu mult), dupa care se adauga pasta

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingurita de ardei iute maruntit
  • 1 cutie rosii
  • 1/2 borcan pasta de rosii
  • 1 morcov potrivit
  • 1 ceapa mica
  • o bucata telina(tulpina verde)
  • putin ulei
  • sare

Mod de preparare

Se taie cubulete ceapa, morcovul si telina(tulpina)si se pune la dinstuit (nuse rumeneste) la foc potrivit in ulei(nu mult), dupa care se adauga pasta de rosii si rosile din cutie taiate cuburi mici si aredeiul iute maruntit. Se sareaza dupa gust.Se lasa la fiert 15 minute la foc potrivit.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...