SOS ARRABIATA(PICANT)

Se taie cubulete ceapa, morcovul si telina(tulpina)si se pune la dinstuit (nuse rumeneste) la foc potrivit in ulei(nu mult), dupa care se adauga pasta

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingurita de ardei iute maruntit
  • 1 cutie rosii
  • 1/2 borcan pasta de rosii
  • 1 morcov potrivit
  • 1 ceapa mica
  • o bucata telina(tulpina verde)
  • putin ulei
  • sare

Mod de preparare

Se taie cubulete ceapa, morcovul si telina(tulpina)si se pune la dinstuit (nuse rumeneste) la foc potrivit in ulei(nu mult), dupa care se adauga pasta de rosii si rosile din cutie taiate cuburi mici si aredeiul iute maruntit. Se sareaza dupa gust.Se lasa la fiert 15 minute la foc potrivit.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!