Sosul de carne tocata este o garnitura excelenta in special pentru spaghete, dar poate fi folosit si la un soufle de cartofi, de exemplu.
Mod de preparare:
1. Se incinge uleiul, se prajesc bine usturoiul si carnea tocata. Se adauga legumele si se prajesc impreuna cu usturoiul si cu carnea. Se toarna pasta de tomate si rosiile in compozitie. Se fierbe 15-20 de minute.
2.Se adauga condimentele, se amesteca amidonul (sau faina) cu putina apa si se adauga la sos. Se lasa sa se ingroase.
Sosul de carne tocata se serveste impreuna cu spaghete sau cartofi.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii