Tocam destul de grosolan ceapa, ardeii, morcovii si carnea. Punem initial la calit ceapa si carnea si le lasam pana isi schimba carnea culoarea. Adaug
Tocam destul de grosolan ceapa, ardeii, morcovii si carnea.
Punem initial la calit ceapa si carnea si le lasam pana isi schimba carnea culoarea.
Adaugam ardei si morcovii si lasam la foc mic pana se inmoaie toate.
Sucl de rosii se amesteca cu 2 linguri ulei floarea soarelui sau ulei de masline, cele 3 tipuri de piper, noce moscata (se da prin razatoare fffff putin ca are gust puternic), 2 lingurite zahar(sau mai putin), sare, cimbru.
Cand legumele s-au inmuiat destul de bine si si-au lasat propriul suc se tranteste peste ele sucul de rosii.
Se mai lasa pe foc pana ce carnea se poate patrunde cu o furculita dupa care se ia de pe foc.
Se lasa la racit si apoi se baga totul(inclusiv carnea)la robot si se mixeaza cat de fin vreti voi.
Se serveste cu paste.
Pofta buna!
Reteta Sos dulce-picant pentru paste a fost propusa de Laura_A pe forum culinar.ro
Alte retete de sos gasiti aici:
Sos de spaghete condimentat,
Sos BEST,
SOS ARRABIATA(PICANT)
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii