Sos pentru spaghete

Se prajeste ceapa pina cind devine sticloasa, se adauga muschiul de vitel care in prealabil a fost tocat, usturoiul pisat, vinul, bulionul, sarea, pip

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. muschi vitel
  • 3 cepe
  • 3 catei usturoi
  • 1/2l vin rosu
  • 3 linguri pasta de rosii
  • delikat
  • sare
  • piper
  • oregano

Mod de preparare

Se prajeste ceapa pina cind devine sticloasa, se adauga muschiul de vitel care in prealabil a fost tocat, usturoiul pisat, vinul, bulionul, sarea, piperul si delikatul. Se fierbe compozitia si cind carnea este fiarta se adauga oregano.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...