Mujdei de usturoi

Se curata usturoiul si se sfarama cu putina sare in piulita de lemn pina se face ca o alifie. Se pune in sosiera si se toarna zeama de carne sau apa.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 capatani de usturoi
  • un praf de sare
  • 1/2 ceasca apa sau zeama de carne

Mod de preparare

Se curata usturoiul si se sfarama cu putina sare in piulita de lemn pina se face ca o alifie.

Se pune in sosiera si se toarna zeama de carne sau apa.
Pofta buna!

Alte retete

recomandate:

Salata telina

Salata cartofi

Salata icre

Supa de ciuperci

Gulas

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Drob de pui aromat cu verdeturi proaspete

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Drob de pui aromat cu verdeturi proaspete
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca